ANKER

Anker blev i september 2022, nomineret til BEST INTERNATIONAL DRAMA og John Pedersen, som spiller hovedrollen er nomineret til BEST ACTOR, begge i kategorien long short på Alternative Film Festival i Toronto, Canada.

Filmen vandt desværre ikke, men en nominering er også stort og betyder virkelig meget for både denne film, men i høj grad også for interessen for fremtidige film fra vores dygtige filminstruktør her fra Thy.

Den er i blandt de 4 udvalgte, ud af flere hundrede.
Filmen er skrevet og instrueret af Magnus Sandvad Thorhauge og filmet af Morten (Måtten) Jensen.

Historien bag

Der er sikkert nogle især af mine venner på Facebook der har undret sig over hvorfor jeg ikke ret tit ligger fotos ud længere og jeg er da også blevet spurgt om, om jeg slet ikke tager billeder længere. Det gør jeg, jeg laver nærmest ikke andet….

Det er bare ikke længere så meget stillbilleder, men film jeg laver.

Jeg var kommet til at mangle nye udfordringer indenfor det jeg interesserer mig for og det skal jeg i den grad love for at jeg har fået.

I kraft af en voksende interesse for at lave film, kom jeg i kontakt med en masse skønne mennesker og fik hurtigt smidt en del film projekter i luften, både af mine egne, men også hvor jeg kun skal være C – B – eller A fotograf på.

Og jeg må bare sige at det er drøn spændende.

Jeg er i øjeblikket i gang med 2 dokumentar film, hvor af jeg laver den ene sammen med min gode ven Rasmus Kay.

På dette ret store projekt er vi faktisk nået rimelig langt i post produktionen og vi kan se at det virkelig bliver godt og noget som vi i den grad gerne vil vise frem.

Det kommer og vi har allerede flere særdeles fine steder som er interesseret i at vise den.

Et af de færdige projekter, som jeg dog kun har haft en lille finger med i spillet på, er Anker, som er optaget her i Thy.
Igen Hjertelig velkommen til min nye platform.
F. Floutrup