Ny dokumentar film på vej


Nogle af scenerne i filmen er optaget med drone. Dette er med til at skabe en fantastisk dynamik og stemning…


Optagelserne til en ny natur dokumentar film er i kassen og vi er færdige med klipningen og er kommet i gang med colorgrading, samt lyd.
Der er stadig et stykke vej endnu, men vi er ikke i tvivl om at det virkelig bliver godt.
Vi glæder os meget til den dag, hvor filmen får premiere og uden at afsløre for meget, kan vi roligt sige at der allerede er interesse fra flere særdeles
interessante aktører, for at vise vores film, som er optaget i den flotte natur i Thy.
Rasmus Kay og jeg startede med planerne til filmen i November 2021, meget har stået i vejen for arbejdet med den, men vi når i mål.
Og det bedste af det hele er at vi har holdt os til planen, hvilket er en stor glæde, når det er noget man har brugt virkelig mange timer på.
Vi skal nok komme ud med mere info, når vi nærmer os premieren….


ANKER

Anker blev i september 2022, nomineret til BEST INTERNATIONAL DRAMA og John Pedersen, som spiller hovedrollen er nomineret til BEST ACTOR, begge i kategorien long short på Alternative Film Festival i Toronto, Canada.

Filmen vandt desværre ikke, men en nominering er også stort og betyder virkelig meget for både denne film, men i høj grad også for interessen for fremtidige film fra vores dygtige filminstruktør her fra Thy.

Den er i blandt de 4 udvalgte, ud af flere hundrede.
Filmen er skrevet og instrueret af Magnus Sandvad Thorhauge og filmet af Morten (Måtten) Jensen.


Historien bag

Der er sikkert nogle især af mine venner på Facebook der har undret sig over hvorfor jeg ikke ret tit ligger fotos ud længere og jeg er da også blevet spurgt om, om jeg slet ikke tager billeder længere. Det gør jeg, jeg laver nærmest ikke andet….

Det er bare ikke længere så meget stillbilleder, men film jeg laver.

Jeg var kommet til at mangle nye udfordringer indenfor det jeg interesserer mig for og det skal jeg i den grad love for at jeg har fået.

I kraft af en voksende interesse for at lave film, kom jeg i kontakt med en masse skønne mennesker og fik hurtigt smidt en del film projekter i luften, både af mine egne, men også hvor jeg kun skal være C – B – eller A fotograf på.

Og jeg må bare sige at det er drøn spændende.

Jeg er i øjeblikket i gang med 2 dokumentar film, hvor af jeg laver den ene sammen med min gode ven Rasmus Kay.

På dette ret store projekt er vi faktisk nået rimelig langt i post produktionen og vi kan se at det virkelig bliver godt og noget som vi i den grad gerne vil vise frem.

Det kommer og vi har allerede flere særdeles fine steder som er interesseret i at vise den.

Et af de færdige projekter, som jeg dog kun har haft en lille finger med i spillet på, er Anker, som er optaget her i Thy.
Igen Hjertelig velkommen til min nye platform.
F. Floutrup